Arrangementer - Lysabild-Kegnæs Pastorat

Main menu:

Søndag den 22. september kl. 11.00
Korgudstjeneste i Lysabild Kirke
Sydalskoret får besøg af venskabskoret ÄggliKören fra Vänersborg og Trollhättan. Sverige. Søndag den 22. september deltager begge kor i gudstjenesten i Lysabild Kirke.

Torsdag den 10. oktober kl. 19.30 i Lysabild Kirke
Koncert med Michala Petri og Lars Hannibal
Duoen Petri/Hannibal behøver vel dårligt nok en præsentation. Gennem mere end 25 år har de givet mere end 1.500 koncerter overalt i verden og Michala Petri er udnævnt til årets klassiske kunstner på P2 i Danmarks Radio.
Programmet vil indeholde musik af store mestre som Bach, Vivaldi, Händel, Nielsen, Grieg, Piazzolla – og også musik fra andre dele af verden.
Billetter á 75,- Kr. sælges ved døren. Børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Onsdag den 23. oktober kl. 19.30
Forpagterboligen ved Kegnæs Præstegård.
”Ind i den blå”
Vi fortsætter vores rundrejse i Højskolesangbogens 18. udgave. Opgaven med at udvælge sange er denne gang
rakt videre til vores organist Arnout Boersma. Det bliver spændende at se, hvorledes et musikalsk menneske, der er tilflyttet Danmark som voksen, oplever mødet med traditionen i Højskolesangbogen.
Alle Helgen – Musikgudstjeneste

Søndag den 3. november kl. 19.00 i Lysabild Kirke
Vi afholder liturgisk musikgudstjeneste Alle Helgen med bibellæsninger, salmer og musik.
Og i gudstjenesten mindes vi dem, der er døde i sognet og begravet fra Lysabild Kirke i det forløbne år og deres navne vil blive læs op.
I gudstjenesten medvirker organist Frank Laue og en vokalsolist.

Hubertusmesser:
Kegnæs Kirke
Onsdag den 6. november kl. 10.00
Lysabild Kirke
Onsdag den 13. november kl. 19.00

Lysabild Helligblodsmarked 2019
For 10. gang genopliver vi den middelalderlige markedstradition i Lysabild og afholder høstmarked ved Lysabild Præstegård.
Markedet åbner lørdag den 14. september kl. 11.00.
Der bliver salg fra diverse boder og stadepladser.
Søndag den 15. afsluttes markedet med høstgudstjeneste i Lysabild Kirke kl. 09.30.

Back to content | Back to main menu